Forumindex www.poidatabase.se
Välkommen till Svenskt bilnavigations-forum!
 
 Vanliga frågorVanliga frågor   SökSök   MedlemslistaMedlemslista   AnvändargrupperAnvändargrupper   Bli medlemBli medlem 
 ProfilProfil   Logga in för att läsa dina meddelandenLogga in för att läsa dina meddelanden   Logga inLogga in 

Problem med Packard Bell Compasseo 600

 
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> *** Hastighetskameror ***
Föregående ämne :: Nästa ämne  
Författare Meddelande
Johnsk
Ny användare


Registreringsdatum: 13 april 2007
Inlägg: 1
Ort: Stockholm

InläggPostat: fre 13 apr 2007 22:34    Rubrik: Problem med Packard Bell Compasseo 600 Svara med citat

Hejsan!

Har en PB 600 och har nu installerat filen "automatisktalarm" via http://www.asebro.se/GPSFILER.htm.


Det är en csv. fil och skall vara rätt enligt alla diskussioner. Jag har filem på min PB 600 óch jag kan gå in och se att kamerorna är inlagda manuellt.

Problemet som uppstår är att filen läggs in på mina favoriter under mappen "automatisktalarm" och den avmarkerar att jag ska kunna se dom automatiskt när jag kör. Även fast jag väljer att dom ska synas inom en viss radie och uppmärksamma mig på dom, så ändras mitt val tillbaka och det är bara ett rött "streck" över mappen.

Har läst manualen och alla konversationer på detta forum.

Har någon ngt liknande problem?
Har ni en PB 600 och fått det att fungera?

Tacksam för svar

ps. Har även testat med andra csv. filer -ds.
En frustrerad man som snart slänger den i sopkorgen Wink
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Skicka e-post
msamuel
Ny användare


Registreringsdatum: 25 april 2007
Inlägg: 1

InläggPostat: ons 25 apr 2007 07:16    Rubrik: Svara med citat

Jag har en PB 500 och hade ett liknande/samma problem. Det var ett tankefel hos mig eller den som har gjort systemet. I 500'an ska det stå på ikonen "Dölj symbol på kartan" och inte "visa symbol på kartan" som man lätt kan tro...

Tips: Vet inte hur 600 fungerar men för 500 så delade jag upp filen från
http://www.asebro.se/GPSFILER.htm
till olika beroende på vilken hastiget den tillhörde och döpte filen till aktuell hastighet, då får man automatiskt larm om vilken hastighet som gäller där kameran är.
Eller är det någon annan som vet hur man annars kan gå tillväga?
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Skicka e-post
dol
Ny användare


Registreringsdatum: 23 maj 2007
Inlägg: 2

InläggPostat: ons 23 maj 2007 22:31    Rubrik: Svara med citat

msamuel skrev:
Jag har en PB 500 och hade ett liknande/samma problem. Det var ett tankefel hos mig eller den som har gjort systemet. I 500'an ska det stå på ikonen "Dölj symbol på kartan" och inte "visa symbol på kartan" som man lätt kan tro...

Tips: Vet inte hur 600 fungerar men för 500 så delade jag upp filen från
http://www.asebro.se/GPSFILER.htm
till olika beroende på vilken hastiget den tillhörde och döpte filen till aktuell hastighet, då får man automatiskt larm om vilken hastighet som gäller där kameran är.
Eller är det någon annan som vet hur man annars kan gå tillväga?


Jag har en 600 och det fungerar med mina hemgjorda csv-filer.
Jag har lagt in dem i Norr/Syd/Väst/Öst för at slippa kamera på fel sida
vägen. Sedan markerar jag i favoriterna vilka jag vill aktivera.
Tar jag en långtur är det ofta inga problem. Visa Väst och Syd om du åker mellan Stockholm och Helsingborg, visa Väst och Norr om du skall till Karlstad. Smile Skitballt! Jag har lagt in hastigheten som kommentar i csv filen så den lyser "rött" i displayen!

Skall jag åka omkring planlköst i områden med mycket kameror kan jag visa alla!

min csv fil är formaterad enligt följande:
K108N01-90,"K108N01-90","13.27147222","55.53638890"

Texten K108N01-90 visas då när man närmar sig kameran.
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Skicka e-post
Blitzer71
Ny användare


Registreringsdatum: 23 juli 2007
Inlägg: 4

InläggPostat: mån 23 jul 2007 10:57    Rubrik: Svara med citat

msamuel skrev:
Jag har en PB 500 och hade ett liknande/samma problem. Det var ett tankefel hos mig eller den som har gjort systemet. I 500'an ska det stå på ikonen "Dölj symbol på kartan" och inte "visa symbol på kartan" som man lätt kan tro...

Tips: Vet inte hur 600 fungerar men för 500 så delade jag upp filen från
http://www.asebro.se/GPSFILER.htm
till olika beroende på vilken hastiget den tillhörde och döpte filen till aktuell hastighet, då får man automatiskt larm om vilken hastighet som gäller där kameran är.
Eller är det någon annan som vet hur man annars kan gå tillväga?


Det är precis lika i 600:an vad jag kan se... hade detta problem jag med innan jag kom på felet.

Nu funkar det perfekt Smile
_________________
Packard Bell
Compasseo 600
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
Visa inlägg nyare än:   
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> *** Hastighetskameror *** Alla tider är GMT + 2 timmar (svensk sommartid)
Sida 1 av 1

 
Hoppa till:  
Du kan inte skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Swedish translation by phpBB Sweden and Virtuality © 2003-2020