Forumindex www.poidatabase.se
Välkommen till Svenskt bilnavigations-forum!
 
 Vanliga frågorVanliga frågor   SökSök   MedlemslistaMedlemslista   AnvändargrupperAnvändargrupper   Bli medlemBli medlem 
 ProfilProfil   Logga in för att läsa dina meddelandenLogga in för att läsa dina meddelanden   Logga inLogga in 

ÅÄÖ försvann vid uppdatering...

 
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> TomTom
Föregående ämne :: Nästa ämne  
Författare Meddelande
mboy
Ny användare


Registreringsdatum: 14 april 2006
Inlägg: 3

InläggPostat: fre 21 aug 2009 17:40    Rubrik: ÅÄÖ försvann vid uppdatering... Svara med citat

Hejsan jag har nyss köpt mig en tom tom one iq routes edition..

När jag kom hem så gjorde jag automatiska uppdateringar på nätet och allt där flöt på bra. Men när jag sedan skulle lägga in en ny rutt så hittar jag inte åäö längre..

Någon som har något bra tips på vad jag kan göra för att få tillbaka dem??
Man kan få fram tex å om man skriver aa och ä kommer fram om man skriver ae men det e inte kul att skriva på det sättet tycker jag...


Tack på förhand!!!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
Visa inlägg nyare än:   
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> TomTom Alla tider är GMT + 2 timmar (svensk sommartid)
Sida 1 av 1

 
Hoppa till:  
Du kan inte skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Swedish translation by phpBB Sweden and Virtuality © 2003-2017