Forumindex www.poidatabase.se
Välkommen till Svenskt bilnavigations-forum!
 
 Vanliga frågorVanliga frågor   SökSök   MedlemslistaMedlemslista   AnvändargrupperAnvändargrupper   Bli medlemBli medlem 
 ProfilProfil   Logga in för att läsa dina meddelandenLogga in för att läsa dina meddelanden   Logga inLogga in 

Problem med Mio 269+ (Uppdatering till V3)
Gå till sida Föregående  1, 2
 
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> MIO
Föregående ämne :: Nästa ämne  
Författare Meddelande
votum
Ny användare


Registreringsdatum: 01 juli 2007
Inlägg: 3

InläggPostat: tis 04 dec 2007 23:37    Rubrik: Svara med citat

Jag låste upp min Mio 269+ och installerade V3 i somras. Den hängde sig dock och jag var tvungen att stänga av Mion på baksidan. Nu är det semesterdags och jag sitter och sliter för att få igång den igen. Testade att lägga över V3.2 på SD-kort och försökte starta kartan från "Satellitikonen" - fungerade inte. Då försökte jag starta från "skrivbordet" genom att gå via windows explorer - funkade inte.

Nu håller jag på att ladda in V3 på kortet för att se om jag kan få igång det.
Varför går det inte att köra med V3.2? När jag läser Kribes inlägg här ska det gå att starta med hjälp av satellitikonen.

Mycket tacksam för hjälp. Vill ogärna ha frugan som kartläsare fram i bilen på vägen ner till Alperna... Wink

Har försökt få igång Active synk och Mio Transfer utan resultat. Kan inte nå Mion via usb-kabel.

Går det att "blåsa ut" hela skiten och börja om från början? Typ, ominstallation?
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
japo
Ny användare


Registreringsdatum: 20 juni 2006
Inlägg: 6

InläggPostat: sön 03 feb 2008 17:00    Rubrik: Svara med citat

Fungerade så smidigt att lägga in v3.2, känns som ett enormt lyft.

Måste man alltid ha v3.2 via sd kortet? kan man inte lägga in det på hd istället för v2.0 på något sätt?
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
kribe
Aktiv medlem
Aktiv medlem


Registreringsdatum: 24 februari 2006
Inlägg: 71
Ort: Luleå

InläggPostat: sön 03 feb 2008 19:48    Rubrik: Svara med citat

japo skrev:
Fungerade så smidigt att lägga in v3.2, känns som ett enormt lyft.

Måste man alltid ha v3.2 via sd kortet? kan man inte lägga in det på hd istället för v2.0 på något sätt?


Jo, men det är bökigt!
Ett 2MB minneskort kostar bara ca 150:-
Det är det värt med enkelheten att att byta fartkamerafilen!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
bill
Ny användare


Registreringsdatum: 22 april 2006
Inlägg: 7

InläggPostat: mån 04 feb 2008 14:39    Rubrik: Svara med citat

Hej

Jag har en Mio 269+ och har lagt in den nya patchen för v3 utan problem. Har kört hela proceduren med kalibrering och övriga inställningar som tid, datum och språk.

Man skall avsluta med att stoppa in sd kortet med nya kartan. Då börjar problemet. Trycker på satellitbilden men det händer ingenting. Bilden är fryst i ca 15 minuter sen hoppar den till nästa bild. Där står den i ytterligare ca 15 minuter innan den hoppar till nästa bild/meny osv.

Det är ingen skillnad om jag kör den gamla versione v2, timglaset bara rullar på i all oändlighet.

Verkar vara något liknande problem som Mertel hade. Har läst tråden flera gånger men förstår inte hur han löste detta.

V3 kartan är orginal från Mio.

Du Kribe verkar vara en klippa på Mio har du något tips.

Bill
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
kribe
Aktiv medlem
Aktiv medlem


Registreringsdatum: 24 februari 2006
Inlägg: 71
Ort: Luleå

InläggPostat: tis 05 feb 2008 10:28    Rubrik: Svara med citat

Har du provat med en vanlig reset, hålet på höger sida?

/Christer
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
bill
Ny användare


Registreringsdatum: 22 april 2006
Inlägg: 7

InläggPostat: tis 05 feb 2008 11:20    Rubrik: Svara med citat

Hej

Jag har provat allt. Jag har installerat v3 på minst 10 apparater utan något som helst problem. Jag ger upp med denna apparat. Garantin finns kvar så nu skall den skickas till Mio.

Har varit i kontakt med supporten och de fixar fraktsedel med reparationslog. Funkar hyfsat bra.

Bill
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
Visa inlägg nyare än:   
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> MIO Alla tider är GMT + 2 timmar (svensk sommartid)
Gå till sida Föregående  1, 2
Sida 2 av 2

 
Hoppa till:  
Du kan inte skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Swedish translation by phpBB Sweden and Virtuality © 2003-2018